Lumene Vitamin C+

Статията е публикувана на: 16th Sep 2010 @ 5:10 PM

Lumene Vitamin C+

свежестта на северната природа за твоята кожа

Продуктите на серията са насочени срещу предотвратяването на първите признаци за стареене, защита и грижа за кожата, като са взети предвид нуждите на различните типове кожа. Уникално масло от семената на дива малина е активната съставка в Регенериращата серия. Качествата му предпазват кожата от преждевременно стареене. Всички продукти съдържат уникален липозомно-защитен Витамин С, който подхранва и предлага дълготрайна защита за кожата. Той също е и основната съставка в иновационния витаминен комплекс Lumene VitaOptimale™. Всички продукти от Регенериращата серия за грижа за кожата Lumene Vitamin C+ съдържат двойна доза от енергията на арктическите горски плодове.

Оптимална защита и грижа от дивите плодове на Севера

Всички продукти в тази серия са пълни с енергията на масло от семената на дива малина, което предотвратява появата на първите признаци на стареене. Продуктите за интензивна грижа за кожата съдържат също така и масло от семена на други горски плодове. Северната природа все още е незамърсена. След дългите, сурови зимни месеци и ниски температури, горските плодове събират изключителна енергия през краткия летен сезон – сезонът на среднощното слънце и белите нощи. Горските плодове, които се използват в продуктите на Lumene, са диви и имат уникална консистенция благодарения на екстремните условия, в които растат. Маслото от семена на горски плодове съдържа в изобилие ценни витамини, антиоксиданти и есенциални мастни киселини omega, които защитават кожата. Маслото от семена на дива малина съдържа и каротеноиди и фитостероли. Фитостеролите наподобяват хидролипидния слой на кожата, като спомагат за нейното ревитализиране и подсилване на собствените й защитни свойства. изследване показа, че растенията, които растат в северните райони, имат по-високо съдържание на флавоноиди от тези, които растат в по-южните райони. Според последното проучване направено от Финландския институт за Горски изследвания, нивата на фенол и флавоноиди са 1.5 пъти по-високи в растенията отрасли на север, отколкото в тези отрасли на юг.

Витамин С е основната съставка в новия иновационен комплекс Lumene VitaOptimale™

Всички продукти в серията Lumene Vitamin C+ съдържат витамин С, който освежава кожата и предлага дълготрайна защита. Витаминният комплекс Lumene VitaOptimaleTM съдържа също така и витамините А, В и Е. Тяхното съотноШение е оптимизирано за всеки тип кожа и продукт.

Дизайнът на опаковката е вдъхновен от северната природа

Произходът на марката Lumene и продуктите от серията Lumene Vitamin C+ е очевиден благодарение на цветовете, съставките и опаковките. Опаковките са вдъхновени от заШеметителните изгледи на северната природа. Полупрозрачните материали и белият цвят отразяват свежестта на севера, като по този начин отличават сиянието на цвета на марката Lumene – синьото. Оранжевият цвят представлява енергията на дивата малина.

Само до 30 Септември -20% отстъпка за всички продукти от серията! Кликнете тук и се възпозвайте от предложението!